Engelien Hanzens

(050) 534 07 71

06 34 27 66 84

engelienh@planet.nl

 

Kromme Elleboog 33

9751 RB Haren

 

KvK 01147513

Consulten

Cursussen en Workshops

Begeleidingsvormen

De Geboortehoroscoop

 

Voor een persoonlijk consult werk ik vanuit de geboortehoroscoop en met de situatie van het moment. Als vertaler en gids ga ik in gesprek om te kijken hoe de horoscoop tot nu toe heeft uitgewerkt en welke (groei)mogelijkheden zich aandienen.

 

Een consult duurt 1 à 1½ uur.

De kosten hiervoor bedragen € 100,- (ex. 21% BTW)

 

De Relatiehoroscoop

 

Op basis van twee individuele horoscopen wordt gekeken wat zich in de relatie kan aandienen. Op welke gebieden pas je bij elkaar, werk je samen of kun je elkaar aanvullen. Soms klikken bepaalde aspecten niet. Kennis en inzicht geven de mogelijkheid tot acceptatie en tolerantie.

Vaak is een verstoorde communicatie in relaties een oorzaak dat we elkaar niet meer begrijpen. Ook hierin kan vanuit de astrologie inzicht worden verkregen en mogelijke oplossingen worden gevonden.

 

Een relatiebespreking duurt ca. 2 uur, of kan uit twee gesprekken bestaan.

De kosten hiervan bedragen € 150,- (ex 21% BTW). Dit is inclusief het vooraf duiden en vergelijken van de twee horoscopen.

 

Kinderhoroscoop

 

Wij gunnen onze kinderen het beste. Het opvoeden van kinderen kan ons echter erg confronteren met onszelf en onze goede bedoelingen. Ook ons kind is een uniek individu, met eigen behoeftes en verlangens en zal daarom niet automatisch aan ons beeld beantwoorden. Liefdevol omgaan met onze kinderen vraagt erkenning van het anderszijn. Begrip over wie ze zijn kan heel behulpzaam zijn bij geven wat onze kinderen werkelijk nodig hebben. Hiervoor biedt het duiden van de kinderhoroscoop een goede ingang.

 

Duur van het gesprek is 1 à 1½ uur.

De kosten bedragen € 85,- (ex 21% BTW).

 

Ouder-kind horoscoop

 

Ook met je kind heb je een relatie, net als bij de relatiehoroscoop kan het heel zinvol zijn te weten waar je elkaar wel en niet ligt, wat het kind van jou kan leren, en wat jij van je kind kunt te leren.

Bij de duiding van een ouder-kind horoscoop komen beide individuele horoscopen aan bod evenals de combinatie van beide.

 

Duur van het gesprek is ca 1½ uur.

De kosten bedragen € 120,- euro (ex. 21% BTW).

 

Vervolgconsult

 

Het kan zijn dat de consulten vragen bij ons oproepen of emoties losmaken en de wens kan ontstaan om hier verder over door te praten. Ik biedt de mogelijkheid tot het voeren van een of meerdere vervolggesprekken.

 

Een vervolggesprek duurt een uur en kost € 50,- (ex. 21% BTW).

 

Therapeutisch traject

 

Wanneer je meer wilt dan een gesprek of het verwerven van inzicht biedt ik een therapeutisch traject aan. Dit traject wordt op basis van de horoscoop bepaald.

Samen bekijken we waar je aan wilt werken en op basis daarvan maak ik een opzet. Dit biedt ik aan als een afgerond geheel, naar behoefte kunnen er nieuwe afspraken worden gemaakt.

 

Opstelling

 

Op individuele basis doe ik opstellingen met mensen, al dan niet met behulp van de horoscoop. Afhankelijk van de vraag of het thema, zien we wat jouw systeem je te vertellen heeft, en wat het nodig heeft.

 

Duur van het consult is maximaal 2 uur.

Kosten: € 80,- (ex. 21% BTW).

 

Ik geef de individuele opstellingen vorm met behulp van 'mijn dieren', zie afbeelding hieronder. Deze dieren zijn goed in staat de energetische lading van het opgestelde weer te geven. Vaak levert de houding en uitdrukking van het dier veel nuttige informatie op.