Naar Pagina Visie en Methodes
hfd_2
Naar pagina Begeleidingsvormen
Naar pagina Contact en Links
Naar pagina Profiel
Naar pagina Opleiding tot AstroloogLandelijke Dag van de Professionele AstrologieNaar pagina SymbolonNaar pagina V.V.A.N.

Landelijke Dag van de Professionele Astrologie
De samenwerkende astrologische beroepsverenigingen AVN & ASAS hebben de 1e dag van het Nieuwe Astrologische Jaar uitgeroepen tot Landelijke Dag van de Professionele Astrologie.
Dit is het moment dat een nieuwe cyclus van de Dierenriem zijn aanvang neemt, de Zon in het teken Ram komt, de Aarde en alles wat daar leeft een nieuwe frisse energieke impuls krijgt en de Lente weer losbarst …

Op de 1e zaterdag van deze nieuwe cyclus zullen overal in het land activiteiten worden georganiseerd door de erkende Astrologische Beroepsopleidingen, de regionale Verenigingen en Clubs en de Praktijkvoerende Astrologen. Doel van deze activiteiten is de serieuze en professionele Astrologie meer onder de aandacht van de mensen te brengen.

Astrologie is een kunst en kunde, de oudste wetenschap ter wereld. Haar informatie en inzichten staan ten dienste van iedereen. Astrologie kan ons helpen onszelf integraal te ontwikkelen tot wie wij in essentie bedoeld waren te zijn: een gelukkig, gezond, liefdevol en geïnspireerd wezen, dat in vrijheid leeft op zijn eigen stroom.

www.ldpastrologie.nl

hfd_2